Szaszłyki grillowane przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szaszłyki grillowane

Autor: joasja

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

25 dekagramów

2 łyżki

1 opakowanie

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidorki koktajlowe przekrój na pół, cukinie pokrój na cieniutkie plastry wzdłuż. Cebulę pokrój na mniejsze cząstki.

Krok 2

Pomidorki koktajlowe owiń dość ciasno plastrami cukinii.

Krok 3

Na patyki do szaszłyków nadziewaj na przemian pulpeciki, cebulę i pomidorki z cukinią.

Krok 4

Gotowe szaszłyki oprósz Przyprawą do mięs Knorr i skrop oliwą. Opiekaj na rozgrzanym grillu po kilka minut z każdej strony, podawaj z pieczywem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki grillowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki grillowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki grillowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki grillowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki grillowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki grillowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki grillowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szaszłyki grillowane - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Szybki makaron chiński
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej