Składniki
1 opakowanie
2 łyżki
25 dekagramów
2 sztuki
2 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidorki koktajlowe przekrój na pół, cukinie pokrój na cieniutkie plastry wzdłuż. Cebulę pokrój na mniejsze cząstki.
Krok 2
Pomidorki koktajlowe owiń dość ciasno plastrami cukinii.
Krok 3
Na patyki do szaszłyków nadziewaj na przemian pulpeciki, cebulę i pomidorki z cukinią.
Krok 4
Gotowe szaszłyki oprósz Przyprawą do mięs Knorr i skrop oliwą. Opiekaj na rozgrzanym grillu po kilka minut z każdej strony, podawaj z pieczywem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej