Tortilla górska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

8 sztuk

1 szczypta

2 łyżki

25 dekagramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kiełbasę bez skórki pokrój w plasterki, paprykę oczyść i pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

W niewielkim naczyniu o grubym dnie rozgrzej oliwę, uduś kiełbasę i paprykę na małym ogniu.

Krok 3

Po uduszeniu ostudź, wymieszaj z ubitymi jajami i usmaż tortillę z obu stron.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tortilla górska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tortilla górska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tortilla górska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tortilla górska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tortilla górska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tortilla górska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tortilla górska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sałatka z bobem i jajkiem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej