Tuńczyk z cytryną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tuńczyk z cytryną

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

10 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

200 gramów

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cytryny przekrój i wyjmij z nich miąższ.

Krok 2

Tuńczyka odsącz z zalewy, oliwki drobno posiekaj.

Krok 3

Wszystkie składniki wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 4

Farsz włóż do cytryny, a następnie całość schowaj do lodówki. Ważne, aby farsz nie wychodził poza cytrynę. Do przystrojenia możesz użyć dowolne warzywa: paprykę, ogórki lub natkę pietruszki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Cukinia smażona
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.

Czytaj więcej