
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
200 gramów
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cytryny przekrój i wyjmij z nich miąższ.
Krok 2
Tuńczyka odsącz z zalewy, oliwki drobno posiekaj.
Krok 3
Wszystkie składniki wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Krok 4
Farsz włóż do cytryny, a następnie całość schowaj do lodówki. Ważne, aby farsz nie wychodził poza cytrynę. Do przystrojenia możesz użyć dowolne warzywa: paprykę, ogórki lub natkę pietruszki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej