Tuńczyk z cytryną przepis – Zobacz na przepisy.pl

Tuńczyk z cytryną

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

10 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

200 gramów

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cytryny przekrój i wyjmij z nich miąższ.

Krok 2

Tuńczyka odsącz z zalewy, oliwki drobno posiekaj.

Krok 3

Wszystkie składniki wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 4

Farsz włóż do cytryny, a następnie całość schowaj do lodówki. Ważne, aby farsz nie wychodził poza cytrynę. Do przystrojenia możesz użyć dowolne warzywa: paprykę, ogórki lub natkę pietruszki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tuńczyk z cytryną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Skrzydełka cola
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej