
Składniki
1 szczypta
4 łyżki
1 opakowanie
3 sztuki
0.5 kilograma
1 sztuka
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 2
Twaróg zmiksuj z przygotowaną wcześniej śmietaną
Krok 3
Ogórka pokrój w kostkę i dodaj, wraz z roztartym ząbkiem czosnku i pieprzem do twarogu.
Krok 4
Przełóż do foremki na babkę i wstaw do lodówki na dwie godziny. Wyłóż na talerz jak ciasto i przyozdób koperkiem.
Krok 1
Śmietanę zmieszaj z sosem sałatkowym Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej