Ucierany przekładaniec z jabłkami

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

3

132 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

110 osób wydrukowało

Pobierz pdf

84 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 szklanka

6 sztuk

9 łyżek

4 łyżki

4 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kasię, cukier i żółtka utrzeć, dodając mąkę, kaszkę i proszek oraz na koniec ubite na pianę białka.

Krok 2

Ciasto rozdzielić i upiec 2 placki.

Krok 3

Na jeden placek położyć mus jabłkowy połączony z galaretką i nakryć to drugim plackiem.

Krok 4

Polukrować i gotowe!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ucierany przekładaniec z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ucierany przekładaniec z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ucierany przekładaniec z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ucierany przekładaniec z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ucierany przekładaniec z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ucierany przekładaniec z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ucierany przekładaniec z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Placek amerykański
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej