Składniki
240 gramów
1 opakowanie
1 opakowanie
1 pęczek
20 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Krewetki umyj i polej sosem winegret. Pozostaw na 30 minut.
Krok 2
Po tym czasie nadziej je na patyczki do szaszłyków i usmaż na grillu.
Krok 3
Na rozgrzaną oliwę wrzuć mieszankę warzywną i podsmaż wedle przepisu na opakowaniu. Na talerzu podaj warzywa oraz krewetki posypane szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej