Warzywa na patelnię z krewetkami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

240 gramów

1 opakowanie

1 opakowanie

1 pęczek

20 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Krewetki umyj i polej sosem winegret. Pozostaw na 30 minut.

Krok 2

Po tym czasie nadziej je na patyczki do szaszłyków i usmaż na grillu.

Krok 3

Na rozgrzaną oliwę wrzuć mieszankę warzywną i podsmaż wedle przepisu na opakowaniu. Na talerzu podaj warzywa oraz krewetki posypane szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Warzywa na patelnię z krewetkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Warzywa na patelnię z krewetkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Warzywa na patelnię z krewetkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Warzywa na patelnię z krewetkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Warzywa na patelnię z krewetkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Warzywa na patelnię z krewetkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Warzywa na patelnię z krewetkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
8 osób ogląda przepis:
Muffinki frittata
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej