
Składniki
200 gramów
3 sztuki
80 gramów
1 łyżka
100 mililitrów
1 sztuka
1 garść
1 łyżka
1 szczypta
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron gotujemy al dente. Warzywa myjemy I kroimy w kostkę. Podsmażamy na oliwie z przyprawą Knorr oraz czosnkiem. Dodajemy pomidory z puszki i zioła prowansalskie i całość dusimy ok. 10 min.
Krok 2
Odcedzony makaron mieszamy z sosem i liśćmi szpinaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Knorr Fix Spaghetti warzywne
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPlanujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej