Waza dyniowa

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

25

6 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bardzo ważna jest temperatura pieczenia dyni. Nie staraj się przyśpieszać całego procesu, ustawiając wyższą temperaturę, bo dynia ci zwyczajnie wybuchnie. I będzie strasznie dużo sprzątania, a przede wszystkim - nici z obiadu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Waza dyniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Waza dyniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Waza dyniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Waza dyniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Waza dyniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Waza dyniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Waza dyniowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
15 osób ogląda przepis:
Kebab tradycyjny
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej