
Składniki
1 łyżeczka
2 łyżki
1 sztuka
1 opakowanie
15 dekagramów
3 łyżki
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obranego ogórka pokroić w kostkę. Paluszki krabowe pokroić w plasterki.
Krok 2
Śmietanę wymieszać z majonezem i Sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym Knorr.
Krok 3
Wszystkie składniki wymieszać w misce. Doprawić do smaku pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej