
Składniki
20 dekagramów
1 opakowanie
15 dekagramów
1 sztuka
2 łyżki
3 łyżki
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obranego ogórka pokroić w kostkę. Paluszki krabowe pokroić w plasterki.
Krok 2
Śmietanę wymieszać z majonezem i Sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym Knorr.
Krok 3
Wszystkie składniki wymieszać w misce. Doprawić do smaku pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej