
Składniki
1.5 sztuki
null
200 gramów
null
200 gramów
3 łyżki
0.5 sztuki
null
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gotowe ciasto do pizzy podziel na 4 części.
Krok 2
Pieczarki oczyśc, pokrój w cienkie plastry i usmaż na maśle, mają być miękkie.
Krok 3
Cebulę posiekaj i podsmaż na oleju.
Krok 4
Ser żółty zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Krok 5
Każdą cześć ciasta smaruj keczupem, nałóż pieczarki, cebulę i posyp przyprawami.
Krok 6
Wstaw do mikrofalówki na 15 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej