
Składniki
400 gramów
2 łyżki
200 gramów
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
1 łyżka
100 mililitrów
1 pęczek
200 mililitrów
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki, marchew i pora pokrój w plasterki.
Krok 2
Rybę pokrój na mniejsze kawałki.
Krok 3
Warzywa i rybę ułóż na przemian w żaroodpornym naczyniu. Skrop oliwą i winem. Oprósz solą i pieprzem. Posyp posiekanym koperkiem.
Krok 4
Piecz 35 minut w temperaturze 175 stopni.
Krok 5
Śmietanę wymieszaj z koncentratem i polej gotową zapiekankę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej