Składniki
1 kilogram
6 sztuk
3 łyżki
3 łyżki
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obtocz rybę w jajku i bułce tartej z mąką. Podsmaż rybę.
Krok 2
Pokrój cebulę. Na naczyniu żaroodpornym ułóż: połowę ryby, połowę cebuli, resztę ryb, cebulę, keczup i majonez.
Krok 3
Włóż do nagranego do 160-180 stopni piekarnika na 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej