
Składniki
1 kilogram
6 sztuk
3 łyżki
3 łyżki
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obtocz rybę w jajku i bułce tartej z mąką. Podsmaż rybę.
Krok 2
Pokrój cebulę. Na naczyniu żaroodpornym ułóż: połowę ryby, połowę cebuli, resztę ryb, cebulę, keczup i majonez.
Krok 3
Włóż do nagranego do 160-180 stopni piekarnika na 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 
Placki owsiane
30 min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej