
Składniki
1 kilogram
6 sztuk
3 łyżki
3 łyżki
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obtocz rybę w jajku i bułce tartej z mąką. Podsmaż rybę.
Krok 2
Pokrój cebulę. Na naczyniu żaroodpornym ułóż: połowę ryby, połowę cebuli, resztę ryb, cebulę, keczup i majonez.
Krok 3
Włóż do nagranego do 160-180 stopni piekarnika na 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej