
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 słoik
2 łyżki
150 gramów
1 łyżeczka
1 puszka
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Tortille posmarować serkiem naturalnym. Na serek wyłożyć liście sałaty.
Krok 2
Tuńczyka odsączyć z zalewy, przełożyć do miski. Pokroić suszone pomidory w drobne kawałki. Wymieszać z tuńczykiem.
Krok 3
Ser żółty zetrzeć na małych oczkach, dodać do miski z tuńczykiem. Następnie wymieszać z musztardą i majonezem.
Krok 4
Pastę z tuńczyka rozsmarować na tortillach. Tortille zawinąć i pokroić w 1cm paski. Wyłożyć na deskę, smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej