
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 słoik
2 łyżki
150 gramów
1 łyżeczka
1 puszka
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Tortille posmarować serkiem naturalnym. Na serek wyłożyć liście sałaty.
Krok 2
Tuńczyka odsączyć z zalewy, przełożyć do miski. Pokroić suszone pomidory w drobne kawałki. Wymieszać z tuńczykiem.
Krok 3
Ser żółty zetrzeć na małych oczkach, dodać do miski z tuńczykiem. Następnie wymieszać z musztardą i majonezem.
Krok 4
Pastę z tuńczyka rozsmarować na tortillach. Tortille zawinąć i pokroić w 1cm paski. Wyłożyć na deskę, smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej