Zielono mi, czyli wiosenna sałatka na talerzu
łatwe
20 osób zapisało

Składniki
1 opakowanie
2 sztuki
3 sztuki
1 sztuka
0.3 opakowania
1 sztuka
2 łyżki
2 łyżki
2 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałaty rozsypać na talerzu, pomidora pokroić na ósemki, papryczki przekroić na połówki, ser feta w kosteczkę i ułożyć wszystko na sałatach. Posypać posztakowaną cebulką.
Krok 2
Oliwę i ocet wymieszać z mini kostką pietruszka Knorr. Polać sałatkę. Posypać bazylią.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej