Zupa garbure przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa garbure

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
25 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 łyżka

1 opakowanie

2 sztuki

4

1 łyżka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa posiekaj i podsmaż na łyżce masła. Zalej wodą i ugotuj. Dodaj groszek i ponownie zagotuj.

Krok 2

Mąkę podsmaż na maśle, dodaj rozgnieciony czosnek i całością zagęść zupę. Na koniec dodaj świeży lub suszony estragon.

Krok 3

Kromki z bagietki podsmaż na oliwie posyp serem i ułóż na zupie na talerzach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa garbure - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa garbure - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa garbure - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa garbure - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa garbure - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa garbure - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa garbure - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa garbure - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Knedliki ze śliwkami
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej