
Składniki
2 łyżki
1 łyżka
1 opakowanie
2 sztuki
4
1 łyżka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa posiekaj i podsmaż na łyżce masła. Zalej wodą i ugotuj. Dodaj groszek i ponownie zagotuj.
Krok 2
Mąkę podsmaż na maśle, dodaj rozgnieciony czosnek i całością zagęść zupę. Na koniec dodaj świeży lub suszony estragon.
Krok 3
Kromki z bagietki podsmaż na oliwie posyp serem i ułóż na zupie na talerzach.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej