Zupa rybna z warzywami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

6 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

150 mililitrów

1 szczypta

20 gramów

350 gramów

50 gramów

1.5 litra

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę umyj, a następnie oddziel mięso od kości, pokrój na kawałki i włóż do wywaru.

Krok 2

Warzywa oczyść, umyj, pokrój na mniejsze kawałki i również umieść w wywarze. Gotuj około 30 minut.

Krok 3

Śmietanę wymieszaj z mąką, połącz z rybą i zagotuj.

Krok 4

Dodaj chrzan i dopraw solą oraz pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa rybna z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa rybna z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa rybna z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa rybna z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa rybna z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa rybna z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa rybna z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kopytka ze szpinakiem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej