Zupa z halibuta

Autor: blue_megi blue_megi

ratingratingratingratingrating

2

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

4 łyżki

1 łyżka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pietruszkę, marchew i seler obieramy i gotujemy aż zmiękną. Wyciągamy, kroimy. Wkładamy z powrotem do wywaru.

Krok 2

Dodajemy kostki rosołowe, rybę i sok z cytryny. Gotujemy na małym ogniu 15 minut.

Krok 3

Śmietankę mieszamy z mąką. Dodajemy do zupy. Doprowadzamy do wrzenia. Zdejmujemy z ognia. Doprawiamy do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa z halibuta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa z halibuta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa z halibuta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa z halibuta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa z halibuta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa z halibuta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa z halibuta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa szczawiowa
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej