Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

14

94 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
12 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

104 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

215 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

100 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój bagietkę z ziarnami na kromki.

Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - Krok 1

Krok 2

Kromki posmaruj Ramą z olejem z orzechów włoskich.

Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - Krok 2

Krok 3

Orzechy upraż na suchej patelni, a ser pleśniowy pokrój w trójkąty.

Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - Krok 3

Krok 4

Na kromki ułóż ser, całość udekoruj listkami świeżej mięty i posyp garścią uprażonych orzechów.

Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - Krok 4
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bagietka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Rama z olejem z orzechów włoskich

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Rama z olejem z orzechów włoskich

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej