Blok

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

250 gramów

3 łyżki

1 szklanka

7 łyżek

2 szklanki

2 opakowania

null gramów

null gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kasia, kakao, cukier i wodę zagotować.

Krok 2

Całość przestudzić.

Krok 3

Do lekko ostudzonej masy dodać mleko w proszku, pokruszone herbatniki i bakalie.

Krok 4

Szybko wyłożyć do małej keksowej brytfanki.

Krok 5

Zostawić do zastygnięcia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Blok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Blok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Blok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Blok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Blok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Blok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Blok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ciasto z orzechami
czas przygotowania
- min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej