
Składniki
35 gramów
1 szczypta
1 sztuka
1 szczypta
5 sztuk
2 sztuki
20 dekagramów
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju, dodajemy pokrojone parówki i podduszamy.
Krok 2
Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawy.
Krok 3
Z bułek odcinamy czubek i wydrążamy ze środka.
Krok 4
Do bułeczek nakładamy farsz i posypujemy startym serem.
Krok 5
Zapiekamy 8 minut w piekarniku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej