Bułki z pieczarkami

Autor: nattaliaw95

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

32 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

5 sztuk

35 gramów

2 sztuki

20 dekagramów

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju, dodajemy pokrojone parówki i podduszamy.

Krok 2

Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawy.

Krok 3

Z bułek odcinamy czubek i wydrążamy ze środka.

Krok 4

Do bułeczek nakładamy farsz i posypujemy startym serem.

Krok 5

Zapiekamy 8 minut w piekarniku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bułki z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bułki z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bułki z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bułki z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bułki z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bułki z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bułki z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej