
Składniki
35 gramów
1 szczypta
1 sztuka
1 szczypta
5 sztuk
2 sztuki
20 dekagramów
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju, dodajemy pokrojone parówki i podduszamy.
Krok 2
Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawy.
Krok 3
Z bułek odcinamy czubek i wydrążamy ze środka.
Krok 4
Do bułeczek nakładamy farsz i posypujemy startym serem.
Krok 5
Zapiekamy 8 minut w piekarniku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej