Buraczki nadziewane

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

67

8 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 sztuka

10 dekagramów

null

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 3

Do białego sera dodaj szczypiorek i pokrojone w drobną kostkę wydrążone buraki. Wymieszaj.

Krok 1

Buraki obierz i ugotuj, a następnie zdejmij z ognia i poczekaj do momentu, gdy ostygną.

Krok 2

Buraki pokrój na połówki, a następnie wyjmij z nich środek, zostawiając grubość skórki (około 2 cm).

Krok 4

Do buraków włóż farsz.

Krok 5

Sos sałatkowy czosnkowy Knorr wymieszaj z wodą i połącz z majonezem. Podawaj do buraków. Rada: Buraki nie powinny być zbyt gorące, aby biały ser się nie rozpuścił.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Buraczki nadziewane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Buraczki nadziewane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Buraczki nadziewane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Buraczki nadziewane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Buraczki nadziewane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Buraczki nadziewane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Buraczki nadziewane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej