
Składniki
null
50 gramów
3 sztuki
2 sztuki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Pitę pokrój na kawałki i ułóż na blaszce do pieczenia zewnętrzną stroną do dołu.
Krok 2
Czosnek zmiażdż i usmaż na maśle zmieszanym z olejem.
Krok 3
Dodaj pokruszone kostki Knorr.
Krok 4
Kawałki chleba posmaruj czosnkowym olejem i smaż jeszcze pięć minut w piekarniku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej