Chipsy czosnkowe

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

2

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

3 sztuki

2 sztuki

50 gramów

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Pitę pokrój na kawałki i ułóż na blaszce do pieczenia zewnętrzną stroną do dołu.

Krok 2

Czosnek zmiażdż i usmaż na maśle zmieszanym z olejem.

Krok 3

Dodaj pokruszone kostki Knorr.

Krok 4

Kawałki chleba posmaruj czosnkowym olejem i smaż jeszcze pięć minut w piekarniku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chipsy czosnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chipsy czosnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chipsy czosnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chipsy czosnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chipsy czosnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chipsy czosnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chipsy czosnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej