Chłopskie śniadanie po Śląsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Chłopskie śniadanie po Śląsku

Autor: Grzechu Grzechu

ratingratingratingratingrating

2

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kroimy w plastry kiełbasę i cebule w paski

Krok 2

Cebulę i kiełbasę smażymy na wolnym ogniu

Krok 3

Rozbijamy jajko i wrzucamy na patelnie. Następnie wszystko smażymy aż jajo się zetnie a cebula zarumieni a kiełbasa nabierze złocistego koloru

Krok 4

Podajemy od razu na talerz

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chłopskie śniadanie po Śląsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chłopskie śniadanie po Śląsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chłopskie śniadanie po Śląsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chłopskie śniadanie po Śląsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chłopskie śniadanie po Śląsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chłopskie śniadanie po Śląsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chłopskie śniadanie po Śląsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chłopskie śniadanie po Śląsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej