Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kroimy w plastry kiełbasę i cebule w paski
Krok 2
Cebulę i kiełbasę smażymy na wolnym ogniu
Krok 3
Rozbijamy jajko i wrzucamy na patelnie. Następnie wszystko smażymy aż jajo się zetnie a cebula zarumieni a kiełbasa nabierze złocistego koloru
Krok 4
Podajemy od razu na talerz
Przepisy w Waszym wykonaniu
9 osób ogląda przepis: 
Kotlety mielone z pieczarkami i żółtym serem
30 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej