
Składniki
100 mililitrów
1 sztuka
400 gramów
4 łyżki
5 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój mięso w paski lub w kostkę i namocz w mleku.
Krok 2
Obtocz mięso w panierce z opakowania Fix Nuggetsy z sosem tysiąca wysp.
Krok 3
Układaj na blasze do pieczenia. Piecz w temperaturze 200 st.C przez około 20 minut.
Krok 4
Majonez połącz z ketchupem i sosem z opakowania Fix Nuggetsy z sosem tysiąca wysp. Podawaj do mięsa.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Nuggetsy z sosem tysiąca wysp Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej