Ciasteczka z ryby przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ciasteczka z ryby

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

250 gramów

2 łyżki

2 łyżki

1 sztuka

3 łyżki

4 łyżki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki obierz, ugotuj i przełóż do miski.

Krok 2

Rybę ugotuj pod przykryciem, odsącz i połącz z ziemniakami.

Krok 3

Wszystko rozdrobnij widelcem, dodaj kaszę i śmietanę.

Krok 4

Uformuj małe okrągłe kotleciki, obtocz je w jajku i tartej bułce, a następnie usmaż na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej