Ciasteczka z ryby przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ciasteczka z ryby

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

250 gramów

2 łyżki

2 łyżki

1 sztuka

3 łyżki

4 łyżki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki obierz, ugotuj i przełóż do miski.

Krok 2

Rybę ugotuj pod przykryciem, odsącz i połącz z ziemniakami.

Krok 3

Wszystko rozdrobnij widelcem, dodaj kaszę i śmietanę.

Krok 4

Uformuj małe okrągłe kotleciki, obtocz je w jajku i tartej bułce, a następnie usmaż na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej