Ciasteczka z ryby przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ciasteczka z ryby

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

250 gramów

2 łyżki

2 łyżki

1 sztuka

3 łyżki

4 łyżki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki obierz, ugotuj i przełóż do miski.

Krok 2

Rybę ugotuj pod przykryciem, odsącz i połącz z ziemniakami.

Krok 3

Wszystko rozdrobnij widelcem, dodaj kaszę i śmietanę.

Krok 4

Uformuj małe okrągłe kotleciki, obtocz je w jajku i tartej bułce, a następnie usmaż na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ciasteczka z ryby - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
11 osób ogląda przepis:
Fasolka po bretońsku
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej