Składniki
4 sztuki
4 łyżki
1 pęczek
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki obierz i każdego pokrój na 4 części.
Krok 2
Na kawałku folii aluminiowej połóż ćwiartkę ziemniaka, posyp koperkiem i daj odrobinę masła.
Krok 4
Rogi folii zawiń, jak cukierki i zapiekaj około 25 minut w nagrzanym piekarniku lub na grillu. Podawaj na ciepło.
Krok 3
Oprósz skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej