
Składniki
4 sztuki
200 gramów
1 szczypta
3 sztuki
1 sztuka
1 szczypta
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cukinie myjemy. Kroimy na talarki
Krok 2
Do miseczki wbijamy jajka roztrzepujemy je dodajemy czubryce zieloną pieprz sól i paprykę mieloną ma wyjść nam ostra marynata . Dodajemy na koniec przeprawę mini kostkę Knorr pietruszkę znowu mieszamy.
Krok 3
Wkładamy plastry cukinii maczamy i obtaczamy w bułce tartej smażymy na rozgrzanym oleju wyciągamy osaczamy z tłuszczu kładziemy na talerz robimy kropeczki z keczupu na każdym plasterku smacznego.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej