Dip cebulowy do warzyw

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

108

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0

2 szklanki

100 gramów

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki bardzo dokładnie wymieszaj.

Krok 1

Schłodź przez około 2 godziny w lodówce.

Krok 1

Podawaj ze świeżymi warzywami.

0

Opinie o przepisie

1 osoba ogląda przepis:
Zapiekanka Gyros
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Francuska zupa cebulowa Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Francuska zupa cebulowa Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej