Dip cebulowy do warzyw

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

128

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 opakowanie

2 szklanki

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki bardzo dokładnie wymieszaj.

Krok 2

Schłodź przez około 2 godziny w lodówce.

Krok 3

Podawaj ze świeżymi warzywami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip cebulowy do warzyw - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip cebulowy do warzyw - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip cebulowy do warzyw - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip cebulowy do warzyw - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip cebulowy do warzyw - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip cebulowy do warzyw - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip cebulowy do warzyw - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej