
Składniki
500 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
6 sztuk
1 gram
1 gram
6 plastrów
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso mielone przygotować zgodnie z przepisem umieszczonym na opakowaniu przyprawy fix soczyste burgery.
Krok 2
Uformować 6 płaskich kotletów. Smażyć z każdej strony .
Krok 3
Bułki przekroić, spód bułek polać ketchupem, położyć kotleta, plaster sera, plasterki ogórka kiszonego i liść sałaty. Górę bułki polać sosem czosnkowym i ketchupem, przykryć hamburgera. Wskazówka: najlepiej jak kotlety są gorące, wtedy ser żółty szybko się rozpuści.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Knorr Fix Soczyste Burgery
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej