
Składniki
3 sztuki
null
null
150
null
null
null
null
600 gramów
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety umyj, osusz i pokrop sokiem z cytryny. Zieleninę posiekaj.
Krok 2
Cebulę obierz i pokrój w półplasterki, obłóż ryby posmarowane oliwą.
Krok 3
Zalej śmietaną wymieszaną z posiekaną zieleniną i przyprawami.
Krok 4
Posyp startym żółtym serem. Piecz wœ średnio nagrzanym piekarniku do miękkości ryby.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej