
Składniki
8 sztuk
2 sztuki
2 łyżki
2 sztuki
1 łyżka
null
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę wymieszaną z musztardą i przecierem pomidorowym. Zagotuj.
Krok 4
Przypraw pieprzem, dodaj ziemniaki.
Krok 5
Duś do miękkości na małym ogniu pod przykryciem około 15 minut. Podaj z kiszką wątrobianą pokrojoną na kawałki.
Krok 1
Ziemniaki ugotuj w mundurkach i po schłodzeniu obierz i pokrój w kostkę.
Krok 2
Rosół szlachetny drobiowo-wołowy Knorr rozprowadź w 1 litrze wrzątku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Rosół szlachetny drobiowo-wołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej