
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szpinak rozmrozić. Podsmażyć na maśle.
Krok 2
Doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny, czosnkiem i cebulką. Dusić aż do zgęstnienia.
Krok 3
Podawać jako dodatek do mięs lub do makaronu.

Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej