
Składniki
3 łyżki
10 sztuk
2 sztuki
1 łyżka
1 opakowanie
2 sztuki
2 sztuki
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr połącz z musztardą, oliwą i sokiem z grapefruita.
Krok 2
Endywię ułóż w salaterce, na niej cząstki grejpfruta, krążki cebuli, oliwki i wędlinę zwinięta w ruloniki.
Krok 4
Sałatkę polej sosem i wymieszaj.
Krok 1
Cebule pokrój w plastry. Z grejpfruta wytnij miąższ. sok zachowaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej