
Składniki
3 łyżki
10 sztuk
2 sztuki
1 łyżka
1 opakowanie
2 sztuki
2 sztuki
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr połącz z musztardą, oliwą i sokiem z grapefruita.
Krok 2
Endywię ułóż w salaterce, na niej cząstki grejpfruta, krążki cebuli, oliwki i wędlinę zwinięta w ruloniki.
Krok 4
Sałatkę polej sosem i wymieszaj.
Krok 1
Cebule pokrój w plastry. Z grejpfruta wytnij miąższ. sok zachowaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej