Fasolka szparagowa z grilla – Zobacz na przepisy.pl pixel

Fasolka z grilla

Autor: barti978

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 kilogram

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Gotujemy fasolkę.

Krok 2

Fasolkę nakłuwamy na wykałaczki i sypiemy bułkę tartą z czosnkiem Knorr.

Krok 3

Gdy fasolka nam się "ugrilluję" zdejmujemy i jemy. Najlepiej z kiełbasą lub kaszanką oraz grillowanymi pomidorami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kalafior - w panierce
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej