
Składniki
100 gramów
1 kilogram
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gotujemy fasolkę.
Krok 2
Fasolkę nakłuwamy na wykałaczki i sypiemy bułkę tartą z czosnkiem Knorr.
Krok 3
Gdy fasolka nam się "ugrilluję" zdejmujemy i jemy. Najlepiej z kiełbasą lub kaszanką oraz grillowanymi pomidorami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej