Składniki
100 gramów
1 sztuka
1 kilogram
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gotujemy fasolkę.
Krok 2
Fasolkę nakłuwamy na wykałaczki i sypiemy bułkę tartą z czosnkiem Knorr.
Krok 3
Gdy fasolka nam się "ugrilluję" zdejmujemy i jemy. Najlepiej z kiełbasą lub kaszanką oraz grillowanymi pomidorami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 
Smażony makaron
30 min.
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej