Fasolka szparagowa z grilla – Zobacz na przepisy.pl pixel

Fasolka z grilla

Autor: barti978

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 sztuka

1 kilogram

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Gotujemy fasolkę.

Krok 2

Fasolkę nakłuwamy na wykałaczki i sypiemy bułkę tartą z czosnkiem Knorr.

Krok 3

Gdy fasolka nam się "ugrilluję" zdejmujemy i jemy. Najlepiej z kiełbasą lub kaszanką oraz grillowanymi pomidorami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Fasolka z grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.

Czytaj więcej