
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
null
null
null
null
1 łyżka
0.5 pęczka
0.5 sztuki
3 łyżki
1 łyżka
null
1.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przez 40 minut gotuj ziemniaki w mundurkach w osolonej wodzie z kminkiem.
Krok 2
Następnie jeszcze ciepłe obieraj, po przestudzeniu pokrój na plasterki około 0.5cm
Krok 3
Pokrój w kostkę cebulę zeszklij, dodaj do ziemniaków i wymieszaj z uprzednio dodanym pieprzem.
Krok 4
Ogórki i rzodkiewki pokrój na plasterki, posól i popieprz i wymieszaj z przyrumienionym masłem.
Krok 5
Odczekaj chwilę. Połącz z sałatką ziemniaków i szczypiorem przed podaniem na stół.
Krok 6
Dressing - Potrzebne składniki wymieszaj.
Krok 7
Podgrzewaj je dodając ugotowanego ziemniaka i zmiksuj.
Krok 8
Potem zmieszaj w misce z ugotowanymi wcześniej ziemniakami i odczekaj 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej



























