Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 pęczek
6 łyżek
1 opakowanie
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę rwiemy na kawałki, dodajemy pokrojone w spore kawałki pozostałe składniki, osączoną z zalewy kukurydzę, fasolkę i oliwki.
Krok 2
Sos grecki Knorr łączymy z oliwą z oliwek, koperkiem, czosnkiem, solą i pieprzem. Po 2 minutach zalewamy nim sałatkę i mieszamy.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
RGęsina to mięso, które świetnie pasuje do kuchni polskiej, ponieważ możecie ją łączyć z owocami, warzywami i ziołami na wiele różnych sposobów. Pieczone gęsie udka to doskonały pomysł na uroczysty obiad lub kolację, ale pod warunkiem, że mięso po wyjęciu z piekarnika będzie soczyste i pełne smaku.
Czytaj więcejJesteście znudzeni tradycyjną panierką z bułki tartej, ale nie wyobrażacie sobie ulubionych kotletów bez złocistej otoczki? Panierka panko to strzał w dziesiątkę! Mimo że wywodzi się z kuchni japońskiej i jest powszechnie używana w azjatyckich specjałach, na polskich stołach sprawdzi się celująco.
Czytaj więcej