
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 pęczek
6 łyżek
1 opakowanie
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę rwiemy na kawałki, dodajemy pokrojone w spore kawałki pozostałe składniki, osączoną z zalewy kukurydzę, fasolkę i oliwki.
Krok 2
Sos grecki Knorr łączymy z oliwą z oliwek, koperkiem, czosnkiem, solą i pieprzem. Po 2 minutach zalewamy nim sałatkę i mieszamy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej