Składniki
4 sztuki
1 szczypta
3 plastry
4 sztuki
3 plastry
5 plastrów
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki pokrój w kostkę i podsmaż na maśle.
Krok 2
Jeden plaster szynki pokrój w kostkę, dodaj do pieczarek.
Krok 3
Pozostałe składniki w plastrach pokrój w kostkę i wymieszaj z ostudzonymi pieczarkami.
Krok 4
Jajka obierz, przekrój i wyciągnij żółtka, które wymieszaj z łyżką majonezu.
Krok 5
Majonez wymieszaj z farszem i nakładaj do jajek.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej