
Składniki
125 mililitrów
9 plastrów
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wątróbki namocz w mleku i pozostaw na noc.
Krok 2
Następnego dnia każdą podziel na trzy części.
Krok 3
Każdy kawałek owiń boczkiem, zepnij wykałaczką i wstaw do piekarnika. Podlej wodą i upiecz.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej