Smaczne filety rybne w rzodkiewce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Smaczne filety rybne w rzodkiewce

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

100 gramów

null

3 łyżki

1 pęczek

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety rybne umyj, odciśnij i osusz. Oprósz solą, nasmaruj musztardą i olejem. Odłóż w chłodne miejsce n kilka minut.

Krok 2

Rzodkiewki obierz, umyj i potnij w plastry, tak samo cebulę i pora.

Krok 3

Na dno żaroodpornej formy do zapiekania wysmarowanej tłuszczem przełóż talarki cebuli, następnie ułóż ryby i obłóż je rzodkiewkami.

Krok 4

Zapiekaj przez 30 minut w temperaturze 200 stopni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej