Smaczne filety rybne w rzodkiewce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Smaczne filety rybne w rzodkiewce

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

100 gramów

null

3 łyżki

1 pęczek

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety rybne umyj, odciśnij i osusz. Oprósz solą, nasmaruj musztardą i olejem. Odłóż w chłodne miejsce n kilka minut.

Krok 2

Rzodkiewki obierz, umyj i potnij w plastry, tak samo cebulę i pora.

Krok 3

Na dno żaroodpornej formy do zapiekania wysmarowanej tłuszczem przełóż talarki cebuli, następnie ułóż ryby i obłóż je rzodkiewkami.

Krok 4

Zapiekaj przez 30 minut w temperaturze 200 stopni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Smaczne filety rybne w rzodkiewce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Placki owsiane
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej