Gofry przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gofry

Autor: Aneczka90

ratingratingratingratingrating

11

heart
42 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

78 osób wydrukowało

Pobierz pdf

94 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 szklanki

2 szklanki

2 sztuki

1 szklanka

1 łyżka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie produkty wymieszać mikserem . I piec w gofrownicy.

Krok 2

SMACZNEGO :))

1

Opinie o przepisie

  • Paulina Suchanecka

    Paulina Suchanecka , 26.06.2021

    Prosto i smacznie:)

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gofry  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gofry  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gofry  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gofry  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gofry  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gofry  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gofry  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gofry  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
racuszki z jabłkami
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej