
Składniki
2 sztuki
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Nieobrane cukinie pokrój na długie plastry grubości 2-3 mm. Posyp pokruszoną kostką czosnkową i polej oliwą. Wymieszaj.
Krok 2
Rozgrzej patelnię do grillowania i smaż na niej plastry cukinii z obu stron aż ładnie się zarumienią.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej