Hot dog przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hot dog

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

null

4 sztuki

null

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułki rozetnij i włóż do nich parówki.

Krok 2

Podgrzewaj w piekarniku, aż się trochę zarumienią.

Krok 3

Pomidor pokrój w plasterki, cebulę posiekaj.

Krok 4

Włóż pomidory do hot dogów, posyp cebulą, przypraw ketchupem i musztardą.

1

Opinie o przepisie

  • daniel ostrowski

    daniel ostrowski , 01.06.2018

    Fan hot dogów mówi,że by się skusił.

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hot dog  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hot dog  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hot dog  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hot dog  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hot dog  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hot dog  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hot dog  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hot dog  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej