Jagniecina s sosem

Autor: AngelikaCarmine

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

23 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szczypta

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

1 łyżka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przepis na te Jagniecine jest wprost boski. Tak wiec jak zawsze goraco polecam owy przepis. Przygotowywujemy Jagniecine. Klarowanym maslem smarujemy pedzelkiem z obu stron mieso, doprawiamy sola pieprzem , rozmarynem , posiekanym czosnkiem.

Krok 2

Smazymy Jagniecine z obu stron do zarumienienia i wkladamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Na tej samej patelni przygotowywujemy sos skladajacy sie z miodu, octu i musztardy . Sos bedzie gotowy kiedy zgestnieje.SMACZEGO!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jagniecina s sosem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jagniecina s sosem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jagniecina s sosem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jagniecina s sosem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jagniecina s sosem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jagniecina s sosem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jagniecina s sosem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej