Kanapka z sera pleśniowego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapka z sera pleśniowego

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

1

12 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 pęczka

1 sztuka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser pleśniowy pokrój na równe części.

Krok 2

Następnie pokrój pomidory, paprykę i szczypiorek. Wymieszaj je ze sobą, nie dodając żadnej przyprawy.

Krok 3

Na ser pleśniowy nałóż farsz warzywny, a następnie znowu ser.

Krok 4

Sos sałatkowy czosnkowy Knorr wymieszaj z wodą, a następnie z majonezem. Kanapki podawaj na dużym półmisku, wyłożonym liśćmi sałaty z sosem czosnkowym. Rada: Ważne, aby ser pleśniowy nie zdominował smaku potrawy, a jego kawałki nie były zbyt duże.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapka z sera pleśniowego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
22 osoby oglądają przepis:
Wegański burger
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej