
Składniki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 plaster
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przekrój bułkę na pół.
Krok 2
Posmaruj majonezem.
Krok 3
Połóż plaster szynki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 

Ciasto z agrestem
105 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej