
Składniki
4 sztuki
1 szklanka
1 sztuka
1 szklanka
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę dokładnie płuczemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.
Krok 2
Przygotowujemy panierkę - bułkę tartą mieszamy z przyprawami.
Krok 3
Rybę obtaczamy w mące, a następnie w rozbełtanym jajku i panierce.
Krok 4
Smażymy po kilka minut z każdej strony. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej