Karp w aromatycznej panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Karp w aromatycznej panierce

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szklanka

1 sztuka

1 szklanka

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę dokładnie płuczemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.

Krok 2

Przygotowujemy panierkę - bułkę tartą mieszamy z przyprawami.

Krok 3

Rybę obtaczamy w mące, a następnie w rozbełtanym jajku i panierce.

Krok 4

Smażymy po kilka minut z każdej strony. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Karp w aromatycznej panierce  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Karp w aromatycznej panierce  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Karp w aromatycznej panierce  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Karp w aromatycznej panierce  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Karp w aromatycznej panierce  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Karp w aromatycznej panierce  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Karp w aromatycznej panierce  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Karp w aromatycznej panierce  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej