Kaszotto grzybowe z kurczakiem

Autor: jedz.pysznie

ratingratingratingratingrating

2

24 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

50 gramów

150 gramów

1 opakowanie

1 łyżeczka

1 łyżeczka

150 gramów

300 mililitrów

0.5 pęczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kurczaka kroję w kostkę, pieczarki i cebulę kroję w połtalarki. Podsmażam kolejno na oleju.

Krok 2

Dodaję kaszotto, wodę oraz jogurt naturalny i gotuję zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

Krok 3

Pod koniec gotowania dodaję masło oraz natkę pietruszki.

jedz.pysznie

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kaszotto grzybowe z kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kaszotto grzybowe z kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kaszotto grzybowe z kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kaszotto grzybowe z kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kaszotto grzybowe z kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kaszotto grzybowe z kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kaszotto grzybowe z kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej