
Składniki
800 gramów
2 łyżki
1 opakowanie
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
400 gramów
350 mililitrów
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć do zrumienienia pokrojoną w kostkę dynię i cebulę. Doprawić.
Krok 2
Wsypać opakowanie Kaszotto Orientalne, wlać wrzątek i wymieszać.
Krok 3
Gotować wg instrukcji na opakowaniu. 2 minuty przed końcem gotowania dodać ciecierzycę i całość wymieszać.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej