
Składniki
1 łyżka
4 łyżki
0.5 szklanki
2 sztuki
1 pęczek
null
800 gramów
1 sztuka
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
Mięso wymieszaj z Fixem, czosnkiem, natką pietruszki i baleronem. Dokładnie wymieszaj rękami.Połącz go z mielonym mięsem i wyrób dokładnie rękami.
Krok 4
Z mięsa uformuj pieczeń i obtocz w bułce tartej. Przełóż do naczynia żaroodpornego.
Krok 5
Piecz w temp 180 stopni około 60 minut, skrapiając wytwarzającym się sosem.
Krok 1
Czosnek i natkę pietruszki posiekaj. Baleron pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
Fix Gołąbki bez zawijania Knorr połącz z mlekiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej