
Składniki
2 opakowania
2 sztuki
2 łyżki
500 gramów
0.5 szklanki
5 łyżek
100 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser pokrój w plastry o grubości 1,5 cm.
Krok 2
Jajka roztrzep wraz z mlekiem.
Krok 4
Rozgrzej oliwę i smaż po minucie z każdej strony kotleciki aż panierka zrobi się rumiana.
Krok 3
Plastry sera obtocz w jajku, a następnie w panierce z opakowania Fix Knorr
Krok 5
Sos z opakowania Fix Knorr wymieszaj z ketchupem i majonezem. Chrupiące kotleciki podawaj z sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Nagetsy z sosem meksykańskim Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej